Bağış Yap

Ramazan ayında; Kudüs ve Mescid-i Aksa'da, toplumun daha fazla Allah’a yöneldiği ve ibadete daha çok sarıldığı ve yöneldiği yerdir. Bu sebepledir ki Ramazan ayı yer ve zaman açısından Kudüs sakinleri için çok özel bir aydır. Halk bu ayda Mescid-i Aksa’ya ziyaret ederek Kuran dersleri, namaz ve itikâf ile bolca zaman geçirmektedir.

Filistinlilerin yaşadığı ekonomik ve psikolojik acılar Gazze'de yaşananlarla ile birlikte daha da arttı. Tüm bu olumsuzluklar karşısında Filistinlilerin bizim desteğimize olan ihtiyacı kritik bir noktaya ulaştı. Bu sebeple onlara karşı kardeşlik görevimizi ve Kudüs davasına karşı sorumluluğumuzu yerine getirebilmek için samimi bir şekilde daha fazla çalışmalı ve gayret etmeliyiz.

Ümmet Vakfı, ‘Kudüs’e Acil Yardım 6’ adı altında 5 yıldır üst üste düzenlediği kampanyanın bu sefer altıncısını başlattı. Bu kampanyanın amacı, bağışlar kapsamında yapılan projelerin elektronik ortamda duyurulması ve geniş kitlelere ulaştırılmasıdır. Gazzelilerin yaşadığı acıları ve bu acıları hafifletmek için sunulan çözüm önerilerini ve yardım faaliyetlerini insanlara duyurmak hedeflenmektedir. Ümmet Vakfı aracılığıyla elektronik bağış yaparak Gazze'ye,  Kudüs’e ve Mescid-i Aksa’nın korunmasına destek olmak amaçlanmaktadır.