Okul Altyapı güçlendirme

Bağış Tutarını giriniz
Sepete Ekle
Bağış Yap

Kudüs'teki okulların çoğu yetersiz altyapıdan, ciddi derslik sıkıntısından ve eğitim tesislerinin eksikliğinden muzdarip (Kudüs okulları için tahmini derslik açığı 2.548 derslik). Corona pandemisine karşı önleyici tedbirlerin uygulanmaması sonucu alınan kapanma kararlarını bahane eden işgalci İsrail öğrencilere ayrılan alanları sınırlamaktadır.

Kudüs okulları mali bütçelerinde zayıflık ve yetersizlikle karşı karşıyadır. Kiralık binalarda inşa edilen okulların oranı Kudüs okullarının %38'ine ulaşıyor ve bu da onların üzerindeki mali yükü artırıyor.

Ümmet Vakfı bu acı gerçeğin ışığında sınıfları rehabilite ederek, okullara modern elektronik teknolojileri sağlayarak ve Kudüs’teki okulların mali bütçelerini destekleyerek eğitim kalitesini ve gerçekliğini geliştirmek için çaba sarf etmektedir.

Desteğinizle, eğitim kurumlarını işgal baskısından ve kapatılmaktan kurtarmak için katkı sağlayın.

DİĞER PROJELERİMİZ

TÜMÜ