Öğrenci Destek

Bağış Tutarını giriniz
Sepete Ekle
Bağış Yap

Gelecek nesil olan Kudüs şehrinin çocuklarına ve öğrencilerine verdiğimiz önemden dolayı onlara seçkin eğitim hizmetleri sunarken dikkatimizi bu alana odaklanmak bizim için bir görevdir. Kudüslü öğrenciler, eğitim kariyerini tamamlamasını engelleyen birçok zorlukla karşı karşıyadır. Öğrencilerin okulu bırakma oranı %43'e ulaşmış durumda, bunların yüzde 44'ü işgalin Kudüs'e getirdiği ekonomik koşullardan kaynaklanıyor.

Ümmet Vakfı, çeşitli eğitim aşamalarında (Üniversite, okul) yoksul Kudüslü öğrencilere burs vererek ve eğitim yılı boyunca öğrencilere okul malzemeleri sağlayarak destek olmaya çalışıyor.

Eğitim kariyerlerini tamamlamaları için onları destekleyerek Kudüslü öğrencilere her zaman yardımcı olun.

Ümmet Vakfının eğitim alanında gerçekleştirdiği bağışlar neticesinde elde edilen başarıları izleyin.

DİĞER PROJELERİMİZ

TÜMÜ