KORONA VİRÜSE KARŞI GIDA YARDIMI

Korona virüs salgını nedeniyle birçok ülkede hayat olumsuz yönde etkilenmiş durumda. Sağlığımızı tehdit eden ve birçok insanın hayatını kaybetmesine sebep olan bu hastalık sosyal yaşamın birçok gerekliliğini kısıtlıyor. Sağlık, sosyal, ekonomik ve eğitim gibi birçok alanda olumsuz etkilerini gösteren bu salgın, İsrail'in her geçen gün baskılarını artırdığı Mescid-i Aksa'mızı koruma mücadelesi veren Müslümanların hayatını büyük ölçüde etkilenmiş bulunmakta. Ümmet Vakfı olarak Kudüslü ailelere gıda yardımlarınızı ulaştırmaktayız. Sizler de Kudüslü ailelere gıda yardımlarınızı Ümmet Vakfı ile ulaştırabilirsiniz.

Sadaka ve zekatlarınızı ulaştırabileceğiniz projelerden bazıları;