Gizlilik Sözleşmesi ve İptal İade Koşulları

Hizmet Sözleşmesi, iptal ve İade Koşulları, Gizlilik ve Güvenlik Politikası

Hizmet Sözleşmesi

Bağışlayan “ https//www.ummetvakfi.org”internet sitesi üzerinden bankanın sağladığı sanal pos hizmetini kullanmak suretiyle vakfa dilediği miktarda bağış yapabilecektir.

Bağışlayan; Borçlar Kanunun 295. ve ilgili diğer maddelerindeki geri almaya ilişkin şartlar oluşmuş olması halinde yaptığı bağış işleminden dönerek yaptığı bağışın iadesini istediği takdirde bu hususa ilişkin bildirimini, iadesini istediği söz konusu bağışı açık ve anlaşılır bir şekilde (tarih, bağış miktarı, isim ve diğer bilgileri) belirterek
ÜMMET VAKFI Genel Merkez Ahmediye Mahallesi. Doğancılar Halk Cad. Kefçedede sokak No:7-A  ÜSKÜDAR /  İSTANBUL adresine posta yoluyla ve ayrıca bilgi amaçlı olarak ‘[email protected] elektronik posta adresine göndermelidir. Aksi takdirde vakfın bilgisine ulaşmayan cayma bildiriminin herhangi bir geçerliliği olamayacak ve bağışın iadesi gerçekleştirilmeyecektir.

Yapılacak bağış işleminden vakfın herhangi bir sorumluluğu bulunmadığı gibi sanal pos hizmeti sunan bankanın da herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Bağış işleminden kaynaklanacak ihtilaflarda İstanbul Mahkemeleri yetkilidir.

Gizlilik ve Güvenlik Politikası

https//www.ummetvakfi.org bağış yapma aşamasında sizden ad-soyad, e-posta , telefon gibi şahsi bilgileriniz ile birlikte bağış yapmak için kullanacağınız kredi kartı bilgilerini ve bağış ile ilgili bilgileri talep eder.Bu bilgiler, bağışınızın yapılabilmesi için banka tarafına iletilmekte ve bağış yapanın bilgilerini etkin bir şekilde güvenliğini sağlamak üzere talep edilmektedir.

İptal ve İade

Bağışçının hiçbir hukuki ve cezai sorumluluk üstlenmeksizin ve hiçbir gerekçe göstermeksizin yaptığı bağışı, bağış yaptığı tarihten itibaren yedi gün içerisinde işlemden vazgeçerek veya reddederek yapılan işlemden cayma hakkının var olduğunu ve cayma bildiriminin/bağış yapanın vakfa ulaşmasından itibaren Bağış yapılan Vakfın iade işlemini derhal başlatacağını www.ummetvakfi.org taahhüt eder. İade işlemi iade olacak olan tutardan varsa 3.taraf ve kişilerin(banka vb aracı kurumlar) masrafları düşülerek yine aracı olan banka veya kurumun iade sürecine göre tamamlanır.